3r d´ESO - Sandwich

viatge3ESOanglaterra

Dimecres i dijous

Ahir va ser un dia molt divertit i ple de coses. Durant tot el matí vam fer classes a l'escola (SpanishProduct DesignTechnologyDesignBiology...) i a la tarda vam fer esports: basquet, pilates i netball. Ho vam passar molt bé!
Avui hem fet una ruta per Sandwich, ja que, molts estem allotjats a pobles del voltant. Els profes de Sir Roger Manwood's ens havien preparat una gimcana per descobrir diferents racons i així conèixer aquest poble tan British amb un encant tan especial. Hem visitat també el Guildhall, que fa d'Ajuntament del poble. També hem tingut temps lliure per comprar i relaxar-nos a la gespa!
Demà ens tocarà acomiadar-nos dels companys i les famílies, els esperarem al mes de maig amb molta il·lusió!

Dimarts 28: Londres

Avui hem visitat Londres, amb un temps perfecte. Hem pujat al London Eye, i després hem caminat pel centre (Trafalgar Square, Leicester Square i Piccadilly Circus). Després hem visitat Camden Town i hem comprat moltes coses al mercat. Tothom s'ho ha passat molt bé i hem gaudit de Londres moltíssim!

 

Dilluns 27 de març a Canterbury

Avui hem passat el dia a Canterbury, una ciutat d'allò més British, semblava que formàvem part d'una pel·lícula. Hem anat a l'atracció sobre els Canterbury Tales, hem fet una petita gimcana fotogràfica i hem visitat la catedral que és espectacular. També hi ha hagut temps lliure per poder fer una mica de shopping. Aquesta tarda ens toca descansar que demà ens espera un gran dia a London!

Feu clic a la imatge per veure més fotos!

Primer dia!

Els alumnes de 3r de l'intercanvi d'anglès hem arribat molt bé. Ha estat tota una experiència l'avió, l'autocar fins a Sandwich i l'arribada a l'escola Sir Roger Manwood's School. Estavem tots molt emocionats per trobar-nos! Ara gaudirem del cap de setmana amb les nostres famílies angleses. Alguns visitarem Dover, Londres, preciosos 'British landscapes' i menjarem molts 'fish & chips' i 'Sunday roast'.

 

Bloc de l'intercanvi a Anglaterra de 3r d'ESO

Benvinguts al bloc de l'intercanvi a Anglaterra de 3r d'ESO.

En aquest espai trobareu informació sobre l'intercanvi a Anglaterra que els alumnes de 3r d'ESO realitzen a Sandwich (Kent) del 24 al 31 de març.