Podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquest correu: ampa@dominiquesdelensenyament.com

Xerrada sobre el dol

Benvolgudes famílies,

Des de l’Ampa us volem convidar a la propera xerrada ‘COM AJUDAR ALS NENS DAVANTS LA PÈRDUA I EL DOL’, que tindrà lloc el dimecres 24 de maig a les 19 hores a la sala d’actes de l’escola.

La pèrdua d’un ésser estimat és una de les situacions més difícils d’afrontar al llarg de la vida. Ajudar als nens i nenes a comprendre la mort i afrontar la pèrdua és molt important. És un tema que no podem deixar a la improvisació.

La ponent de la xerrada serà la Mònica Cunill, doctora en psicologia, docent i investigadora de la universitat de Girona. Té una àmplia experiència en l’acompanyament terapèutic a persones en dol i en l’atenció a família en contextos de crisis.

Per totes aquelles famílies que vulguin assistir i no puguin deixar als nens/es, l’escola ofereix servei de guarderia.

No us perdeu la xerrada!!

Casals d'estiu

Benvolgudes famílies:

Com cada any, des de l’AMPA organitzem un Casal d’Estiu obert a totes les famílies de l’Escola. L’oferta inclou:

-Casal d’Estiu per infants des de P3 fins a alumnes de 3er de primària.

-Campus Esportiu per nens i nenes des de 3er de primària fins a 4art d’ESO.

-Campus Affinem per nens i nenes des d'ESO fins a Batxillerat

Com a novetat, aquest any organitzem juntament amb el Kith el nostre primer casal en anglès, la informació del qual també us adjuntem i que va adreçat a nens i nenes des de 5è de primària fins a 4rt d’ESO.

També aquest any facilitem la forma de pagament que es farà en DOS terminis:

-el primer en el moment de la inscripció on caldrà abonar el 50% del cost

-el segon la primera quinzena de juny on caldrà abonar el 50% restant del cost.

Els pagaments s’hauran de fer mitjançant transferència bancària o ingrés directe al compte que s’especifica els papers d’inscripció. L’impagament de la segona quota implicarà la pèrdua de la plaça al casal.

Molt important: preguem que en el moment de la inscripció ens indiqueu el número total de setmanes que necessitareu ja que, un cop passada la inscripció no s’acceptaran setmanes addicionals que no estiguin plenament justificades.

Us animem a que apunteu als vostres fills i filles al Casal on de ben segur s’ho passaran molt bé.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar al mail de l’AMPA: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Rebeu una cordial salutació.

Junta de l’AMPA

Inscripcions casal, campus i affinem

Informació casal Kith

Inscripció casal Kith 

 

Taller de robòtica

Benvolgudes famílies.

Des de la Junta de l´AMPA, ens plau oferir una nova temàtica de Tallers pel proper 13 de Maig: la Robòtica. Amb aquesta incorporació, esperem apropar als vostres fills i filles a una activitat que ha estat molt demanada per vosaltres. Així doncs us animem a participar en aquesta activitat innovadora i futurista.

L´empresa TECNO LEGORIS, S.L. (experts en Lego Education i ROBOTIX Certified Partner), serà l’encarregada d’impartir aquest taller, apropant als nostres nens les més innovadores eines educatives.

L´entorn social i laboral en el que s´integren els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaços d´aportar solucions innovadores als reptes d´avui. Amb aquest taller, volem fomentar en els participants aquestes habilitats així com el talent, la comunicació, l´esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre aplicant la metodologia de les ”4 C”: CONNECTAR, CONSTRUIR, CONTEMPLAR I CONTINUAR.

L’activitat estarà articulada a partir d’equips agrupats per edats:

  • Pels grups formats per alumnes de 4art, 5è, 6è de primària , primer i segon de l ´E.S.O.

L’activitat a realitzar vol motivar als joves en la robòtica mentre descobreixen i es diverteixen, aprenent sobre la ciència., tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Dissenyarem i programarem el robot EV3 Mindstorm. Els participants han de construir el seu primer robot utilitzant peces de LEGO, motors, plaques base, sensors de llum, só, ultrasò i tacte.

  • Pels grups formats per alumnes de 1er, 2on i 3er de primària.

L’activitat a realitzar introdueix als participants en la robòtica educativa, assumint el paper de joves científics, tot plegat de forma divertida, construint el seu primer robot WeDO 2.0. Al llarg del taller es construiran models de màquines i animals, programarem accions i comportaments, mesurarem distàncies en centímetres i velocitats en rotacions, investigarem el funcionament de les màquines i crearan les seves pròpies històries. Per donar moviment a les seves creacions ens basarem en sensors i motors connectats a l´ordinador mitjançant Hub USB Lego.

El preu per participant és de 9,00€.

TORNS I NOMBRE PARTICIPANTS PER GRUP

Primer Torn. Horari: De 10:00 a 11:00 hores:

-GRUP 1: 4ART I 5È de Primària (Màxim 20 nens)

-GRUP 2: 1ER I 2ON de Primària (Màxim 15 nens)

Segon Torn. Horari: De11:15 a 12:15 hores:

-GRUP 3: 6È i 1ER ESO (Màxim 20 nens)

-GRUP 4: 3ER de Primària (Màxim 15 nens)

Tercer Torn. Horari: De 12:30a 13:30 hores:

-GRUP 5: 2ON I 3ER d’ESO (Màxim 20 nens).

A continuació us passem el link per fer les inscripcions. Us recordem que heu d’omplir un formulari per cada nen que vulgueu inscriure. Assegureu-vos d’escollir el grup assignat al curs del vostre fill/a.

 

Inscripcions

Diada de la família

Benvolgudes famílies,

aquest  proper diumenge 7 de maig esteu tots convidats a la diada de la família. Començarem a partir de les 10h. A les 11h agafarem forces amb una xocolatada i acabarem la festa amb la traca final a les 13:30h!

Us adjuntem el programa amb tota la informació i les activitats que us hem preparat.

Informació diada

Xerrada Comuniquem-nos amb tots els sentits

Benvolguts pares i mares,

us comuniquem que el proper dilluns 20 de març a les 19.00h, tindrà lloc a la sala d'actes de l'escola, una interessant xerrada amb un tema d'actualitat i engrascador COMUNIQUEM-NOS AMB TOTS ELS SENTITS. Per això, des de l'AMPA juntament amb l'ESCOLA, us animem a participar-hi. 

Per aquells que no teniu en qui deixar els nens hi haurà servei de guarderia.

XerradaPasqua 2017