Podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquest correu: ampa@dominiquesdelensenyament.com

 

Benvolgudes famílies:

Des de l' AMPA us proposem que els vostres fills acabin el trimestre i comencin les tan esperades vacances de Nadal de la millor manera possible: amb una divertida sessió de cinema!!!

El proper dia 22/12/2016 de 15:00 a 17:00 hores projectarem al Teatre de l’Escola la pel·lícula Zootrópolis i volem que els vostres fills i filles vinguin a passar-s’ho d’allò més bé. Es tracta d’una activitat apte per totes les edats pel que us animem a que apunteu als vostres fills al formulari d’inscripció que us adjuntem. Ells de ben segur que s’ho passaran genial!!!

https://goo.gl/forms/afdUEvnQfwTLKT1u1

La recollida dels nens que es quedin es farà a les 17:00 hores al pati. En cas de pluja, la durem a terme al claustre.

Aquesta activitat tindrà un cost simbòlic de 2,00€ per nen. Els diners recollits es destinaran a assolir l’objectiu que ens hem marcat dintre del projecte solidari en el que participa tant l’Escola com l’Associació, la Barcelona Magic Line, amb la implicació activa de pares/mares, alumnes i professors. Per fer el pagament podeu adreçar-vos al despatx de l’AMPA en horari de mati (9:00-9:15) i horari de tarda (17:00-17:30).

Si teniu qualsevol dubte, ens la podeu fer arribar al correu de l’Associació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..