Podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquest correu: ampa@dominiquesdelensenyament.com

Benvolgudes famílies.

Des de la Junta de l´AMPA, ens plau oferir una nova temàtica de Tallers pel proper 13 de Maig: la Robòtica. Amb aquesta incorporació, esperem apropar als vostres fills i filles a una activitat que ha estat molt demanada per vosaltres. Així doncs us animem a participar en aquesta activitat innovadora i futurista.

L´empresa TECNO LEGORIS, S.L. (experts en Lego Education i ROBOTIX Certified Partner), serà l’encarregada d’impartir aquest taller, apropant als nostres nens les més innovadores eines educatives.

L´entorn social i laboral en el que s´integren els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaços d´aportar solucions innovadores als reptes d´avui. Amb aquest taller, volem fomentar en els participants aquestes habilitats així com el talent, la comunicació, l´esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre aplicant la metodologia de les ”4 C”: CONNECTAR, CONSTRUIR, CONTEMPLAR I CONTINUAR.

L’activitat estarà articulada a partir d’equips agrupats per edats:

  • Pels grups formats per alumnes de 4art, 5è, 6è de primària , primer i segon de l ´E.S.O.

L’activitat a realitzar vol motivar als joves en la robòtica mentre descobreixen i es diverteixen, aprenent sobre la ciència., tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Dissenyarem i programarem el robot EV3 Mindstorm. Els participants han de construir el seu primer robot utilitzant peces de LEGO, motors, plaques base, sensors de llum, só, ultrasò i tacte.

  • Pels grups formats per alumnes de 1er, 2on i 3er de primària.

L’activitat a realitzar introdueix als participants en la robòtica educativa, assumint el paper de joves científics, tot plegat de forma divertida, construint el seu primer robot WeDO 2.0. Al llarg del taller es construiran models de màquines i animals, programarem accions i comportaments, mesurarem distàncies en centímetres i velocitats en rotacions, investigarem el funcionament de les màquines i crearan les seves pròpies històries. Per donar moviment a les seves creacions ens basarem en sensors i motors connectats a l´ordinador mitjançant Hub USB Lego.

El preu per participant és de 9,00€.

TORNS I NOMBRE PARTICIPANTS PER GRUP

Primer Torn. Horari: De 10:00 a 11:00 hores:

-GRUP 1: 4ART I 5È de Primària (Màxim 20 nens)

-GRUP 2: 1ER I 2ON de Primària (Màxim 15 nens)

Segon Torn. Horari: De11:15 a 12:15 hores:

-GRUP 3: 6È i 1ER ESO (Màxim 20 nens)

-GRUP 4: 3ER de Primària (Màxim 15 nens)

Tercer Torn. Horari: De 12:30a 13:30 hores:

-GRUP 5: 2ON I 3ER d’ESO (Màxim 20 nens).

A continuació us passem el link per fer les inscripcions. Us recordem que heu d’omplir un formulari per cada nen que vulgueu inscriure. Assegureu-vos d’escollir el grup assignat al curs del vostre fill/a.

 

Inscripcions