Fem un Graffitti

Els alumnes de primer hem fet un “GRAFFITTI” compartit. Cada classe ha escollit un tema i tots i totes ens hem posat a dibuixar i pintar.

Mireu, mireu!!

Els nens i nenes de 2n ens hem graduat

Després de dos cursos fantàstics al Cicle Inicial, els nens i les nenes de segon ens hem graduat i ens hem acomiadat dels nostres companys i companyes de primer.

El curs vinent ens esperen noves emocions i nous reptes!

Olimpiades esportives de Cicle Inicial

El passat 7 de juny els nens i les nenes de Cicle Inicial vam competir a les Olimpíades Esportives. Tots i totes  ens vam esforçar al màxim i hi va haver molta emoció.

Moltes felicitats a tots els esportistes i totes les esportistes , sense vosaltres no seria possible aquesta jornada!

 

Primer visita la biblioteca del barri

Els nens i les nenes de primer hem anat a visitar la Biblioteca de la Sagrada Família, Allà ens han explicat tot el que podíem fer a les seves instal·lacions i sabeu què? Doncs podem llegir llibre i revistes, mirar pel·lícules, escoltar música, buscar informació,... un munt de coses!

Ja tenim ganes de fer-nos el carnet per poder gaudir de tots els avantatges!

Primer participa a la campanya E+S

Un curs més els nens i les nenes de primer han participat a la Campanya d’utilització d’Embolcalls Sostenibles per l’esmorzar. Aquesta campanya pretén conscienciar a l’alumnat de la importància de reduir els residus i sobretot de reduir l’ús del paper d’alumini que és altament contaminant.

Es va entregar a cada nen i nena un EMBOLCALL SOSTENIBLE i tots i totes van signar un compromís d’utilització d’aquest tipus d’embolcall.

Hem de dir que s’han aconseguit els objectius i que estem molt contents dels resultats. Volem donar les gràcies tant a l’alumnat com als pares i mares per la vostra ajuda i implicació.

Us animem a continuar SEMPRE aquest bon costum.