El dijous 16 de febrer els alumnes de 4t de l'optativa d'Educació Visual i Plàstica i la professora de la matèria han anat d'excursió al barri del Raval. La visita se centrava a conèixer el museu Macba i el barri que l'envolta. En el museu la visita era guiada per una de les guies del museu la qual ha anat explicant cada obra i introduint als alumnes a l'art contemporani. Aquesta exposició de la Col·lecció MACBA que hem visitat proposa una sèrie de recorreguts artístics estructurats en tres grans àmbits: experiència, temps i conflicte, àmbits als quals el gran públic no està acostumat i ha provocat en els nostres alumnes un enfrontament amb la idea de, què i com és, l'art actualment, al voltant dels creadors contemporanis, les seves inquietuds, les maneres de fer...
Per una altra banda, conèixer els edificis emblemàtics del barri del Raval. Mercat de la Boqueria, Biblioteca de Catalunya, l'Escola Massana i l'Institut d'Estudi Catalans dins el recinte de l'antic Hospital de la Santa Creu i la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, altres més nous, com són la Facultat de Geografia i Història i la Facultat de Filosofia, ambdues de la Universitat de Barcelona, el Museu d'Art Contemporani de Barcelona, MACBA i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB.
La visita ha sorprès i ha agradat molt. Deixem unes imatges de les visites i convidem a altres alumnes a fer el mateix recorregut.