Divendres 15 de setembre vam sortir a les 8 tocades per anar a La Conreria, a Tiana. El dia es va llevar tapat i estava prevista una baixada de temperatures.
Un cop a la casa, vam aprofitar l'espai exterior abans que comencés a ploure: hi vam fer alguns jocs per conèixer els altres (cal recordar que hi ha alumnes noves a 1r de BAT). Després d'aquestes dinàmiques i de passar una mica de fred, vam esmorzar i ens vam dirigir cap a les sales que ens havien reservat, una per a cada grup classe. Allà vam estar reflexionant sobre el lema i vam veure que, per poder admirar-se, un primer s'ha de conèixer; així doncs, cadascú va haver de pensar en la seva manera de ser i en els fets més significatius de la seva vida -que segurament ajudaven a explicar la manera de ser que tenien- i ho havien de representar fent una obra (un dibuix lliure). A continuació, en grups de 4, havien d'explicar què havien dibuixat i per què.
Ja eren les 12h i els vam deixar temps lliure (encara que no podien gaudir de la piscina a causa de la pluja). A les 13h vam anar a dinar i, en acabat, ens vam tornar a reunir a les sales per treballar un altre aspecte de la coneixença personal: què veuen els altres de mi? Com el reflex d'un mirall, els companys destacaven aspectes (sempre positius) de cada persona en els pètals d'una flor dibuixada. Els alumnes de 1r van aprofundir en el lema d'una altra manera.
Acabada aquesta activitat, ens vam reunir tots per fer una reflexió final acompanyada de la lectura d'un text i cadascú va "construir" una flor amb llaminadures que recollís tot el bo que té.
A les 16h vam anar cap als autocars per tornar a Barcelona.