Primer participa a la campanya E+S

Un curs més els nens i les nenes de primer han participat a la Campanya d’utilització d’Embolcalls Sostenibles per l’esmorzar. Aquesta campanya pretén conscienciar a l’alumnat de la importància de reduir els residus i sobretot de reduir l’ús del paper d’alumini que és altament contaminant.

Es va entregar a cada nen i nena un EMBOLCALL SOSTENIBLE i tots i totes van signar un compromís d’utilització d’aquest tipus d’embolcall.

Hem de dir que s’han aconseguit els objectius i que estem molt contents dels resultats. Volem donar les gràcies tant a l’alumnat com als pares i mares per la vostra ajuda i implicació.

Us animem a continuar SEMPRE aquest bon costum.

Esmorzar saludable

Com ja sabeu el DIMARTS és el dia dels esmorzars de fruita emmarcats dins d'un dels projectes que treballem amb E+S (Escoles més Sostenibles). Us deixem unes fotos perquè veieu que bé que se la mengen!

 

 

 

 

 

A L’ESCOLA, APILO

Des del mes de gener i fins el passat 18 d’abril a l’escola hem estat dins del projecte:  La missió Apilo XII. Aquesta ha consistit  en una recollida selectiva de piles que hem realitzat tot el centre educatiu.

La normativa europea i estatal estableix que a partir de 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només recollim el 34%.

Per tal de canviar aquestes dades i de que  la nostra missió hagi estat efectiva hem  recollit entre tots/es el màxim número de piles possible i les hem dipositat en un contenidor blau que hi havia a l’escola.

Aquesta setmana han vingut els organitzadors del concurs a fer el pesatge d’aquests contenidors. Les escoles que més piles i acumuladors portàtils recullin guanyaran un premi.

Gràcies a la vostra col·laboració hem aconseguit 107 quilograms de piles. Restem doncs a l’espera de saber  si hem aconseguit algun premi!

Tastem l'enciam de l'hort

Hola a tothom!!

Avui els nens i les nenes de P4 hem recollit els enciams de l'hort, estaven boníssims!!

Primer de tot hem pujat a veure com estava tot el que hem estat cuidant, tenim les cols, els bròquils i les coliflors molt grans, però encara no les hem pogut recollir. El que sí estava molt gran i hem collit per tal que no s'espigués són els enciams, en teníem de 3 varietats diferents. Primer els hem rentat, després els hem tallat amb les mans, els hem amanit i tots i totes n'hem tastat un trosset per tal de dir si ens agradava o no... El resultat ha estat que no n'ha quedat ni una mica!!

Mireu, mireu...

Els alumnes de 5è són Agents Verds !!!

Els nens i nenes de 5è de Primària ens hem convertit en  “Agents Verds”.

I què vol dir això?

 Doncs que a les 11 en punt uns voluntaris ens posem una armilla molt xula i una gorra i anem a dos punts de l’escola on els més petits (de 1r fins a 4t) deixen els embolcalls de plàstic, d’alumini o de paper de cuina. La nostra feina és guiar-los i ajudar-los perquè ho deixin  correctament en el contenidor corresponent a cada material.

 D’aquest manera reciclem el material d’una forma molt més efectiva i ajudem a cuidar el nostre medi ambient tot fent UN RECICLATGE DE PRIMERA !!! .