La setmana passada a l’àrea de plàstica, vam realitzar una activitat en grup molt divertida. A P5 estem treballant la figura humana i cada cop anem afegint més detalls del cos, roba... però aquesta vegada ha estat diferent ja que havíem de fer l’exercici entre tots els membres del grup. Teníem un material: plastilina de colors i un tema: la figura humana. Abans de començar, ens vam haver de posar d’acord sobre quin personatge volíem crear i quina acció estaria realitzant. Entre tots ens vam ajudar i van quedar uns resultats originals i divertits.

A P5 A vam crear: una nena dins de casa seva, un noi fent submarinisme al fons del mar, un nen amb les seves mascotes, un nen en una piscina descoberta, un nen comptant al supermercat, una nena al parc i una sirena.

A P5 B vam crear: el Flash, un heroi  que en una de les seves missions es va trobar en mig d’una gran tempesta;  una nena que va anar a comprar al supermercat i després anava al parc a jugar amb els gronxadors; un rei passejant pel seu jardí amb una piscina i una font; un futbolista preparat per començar un partit; un nen jugant amb cotxes i el Kylo Ren.  

A P5 C vam crear: un pirata valent davant d’un tauró, un pallasso preparant la seva actuació, l’Anna de Frozen envoltada de neu, un nen molt content i una mestra.