Aquest matí ens hem reunit tots els nens i les nenes i professors/es d’Infantil per tal de celebrar un dia molt especial. I per què ha estat especial? Perquè avui ha estat el dia de la graduació dels nens i nenes de P5, ja que han acabat la primera etapa a l’escola. Tots els mestres estem molt contents i orgullosos del seu esforç i ganes d’aprendre durant aquests tres anys.

L’any que ve ja faran primer i esperem que sempre recordin aquells grans moments que hem viscut junts: els primers plors a l’escola a P3, les primeres amistats creades, les excursions i colònies, les abraçades i com no aprenent a llegir i  escriure, a sumar i restar, a cuidar l’hort, a pintar amb diferents estris i sobretot a conviure i respectar-nos mútuament.

També volem compartir amb vosaltres alguns missatges que els alumnes de P5 ens han transmès tant als mestres com als companys/es amb molt sentiment: “sou els millors amics”, “m’han agradat molt aquests tres anys”, “gràcies per totes les coses que ens heu ensenyat”, “teniu molt bon cor”, “us trobarem a faltar”, gràcies per ensenyar-nos tantes coses bones” , “us estimem molt”...

Moltes felicitats per haver arribat fins aquí. Enhorabona!!!!!