Oferim diàriament el Servei de Menjador a través de l’empresa Cuinats l’Esperança que elaboren els àpats en les seves instal·lacions situades a tan sols un carrer de la nostra Escola. A partir del curs vinent, el nostre centre tindrà cuina pròpia dins el col·legi.

Els menús estan elaborats seguint una dieta saludable, equilibrada i variada, amb la garantia d’un expert nutricionista que prepara i revisa els àpats de tots els dies. Tots els productes que s’utilitzen són de temporada i de proximitat atès que els responsables del menjador disposen d’una finca agrària a Girona on cultiven tot tipus de verdures i hortalisses per a preparar els àpats, incloent-hi sempre productes frescs. 

En els menjadors hi treballa personal qualificat per a dur a terme la tasca de monitoratge i seguiment de tots els nostres alumnes per a educar-los a menjar i per inculcar-los la importància de tenir una dieta equilibrada i variada, a més d’ajudar-los a desenvolupar els hàbits higiènics, alimentaris i de convivència entre tots els infants. 

Un cop al mes, es fan jornades gastronòmiques en què es tasten diversos productes i s’elabora un menú especial d’un altre país ó regió, per a portar a la nostra escola la cultura i els hàbits de diferents indrets del món per tal de conèixer aspectes diversos d’arreu del planeta i treballar-los.

S’ofereixen diversos tipus de menús per a intolerants a la lactosa, gluten i altres al·lèrgies, i de règim per a qualsevol alumne que ho sol·liciti, proporcionant àpats casolans i dissenyats especialment per a ells. 

 

LA RESTA DE MENÚS ESPECIALS S'ELABOREN DE MANERA PERSONALITZADA.

Durant les estones de lleure del migdia, es realitzen tallers de manualitats, de lectura, d’expressió teatral, i es presten jocs de taula per a tots aquells infants que ho desitgin.

D’altra banda, al pati de l’Escola es fan els dies diferents o els dies de l’activitat protagonista: “el dia sense pilota”, “el dia de teatre” o “el dia dels jocs tradicionals”.

Els dies de pluja els nostres alumnes gaudeixen en la nostra sala d’actes d’una pel·lícula apte per a tots i en versió anglesa per a oferir un moment d’esbarjo aprenent al mateix temps una llengua estrangera.

Els més menuts de l’Escola disposen de la nova sala de migdiada en què de 14:00h a 15:00h poden descansar i dormir. Cadascú té seu llit propi amb els seus llençols, i estan amb la companyia de diversos monitors.

També oferim la possibilitat als alumnes més grans d’anar a una sala d’estudi amb professorat del centre que els ajuda en les seves tasques i en tot allò que necessitin.